Rólunk

Anna vagyok.

28 éves vállalkozó. Írok, énekelek, ékszert készítek, utazgatok.

Imádom a családomat és a barátaimat, akiknek rengeteget köszönhetek.

Szerencsés vagyok.

Megadatott számomra az, hogy olyan életet éljek, amilyet elterveztem magamnak.

Most mégis azon a ponton állok, hogy muszáj kicsit felejtenem. Kicsit belekapaszkodnom valami ismeretlenbe, valami újba.

Ezért úgy döntöttem, hogy nyakamba veszem a világ egy szeletét és a komfortzónából kilépve elindulok kutyámmal, Floppy-val egy Roadtrip-re.

Az utazásomat megörökítem magamnak, nektek, a jövőnek annak reményében, hogy kalandjaimmal Titeket is meggyőzlek arról: mindig van esély az újrakezdésre és önmagunk jobb megismerésére.

 

Floppy az útitársam.

5 éves Border Collie, aki a Brit Pásztorkutya Fajtamentőcsoporttól került hozzám immár két éve.

Nem sokat tudok a múltjáról.

Annyi biztos, hogy egy tanyáról mentette meg előző gazdája, aki azonban nem tudott elég időt szentelni az ő szükségleteinek.

Floppy törött bordával, rengeteg félelemmel, de az emberekbe vetett töretlen hitével került hozzám. Ma már kiegyensúlyozott, boldog kutyus, aki annyi szeretet ad, amennyit meg sem érdemlek.

Kalandjaink által remélem, hogy a kutyavásárlás előtt álló olvasók ráébrednek: csodálatos dolog egy ilyen tisztalelkű állatról gondoskodni. Rengeteg menhelyi kutyus várja, hogy végre átadhassa háláját annak a fantasztikus embernek, aki nem riad vissza attól, hogy rehabilitáljon egy bántalmazott ebet.